Archívy Červenec 2019

Jak na úložné prostory v malém bytě?

Malé byty v paneláku většinou řeší stejný problém – nedostatek úložného prostoru. Nepotřebujete ale jen místo k uschování věcí. Zásadní je taky místo pro život. Nelze celý byt zahltit úložnými díly jen, aby se všechno někam vešlo. Jak najít kompromis? Tuto otázku se pokusíme zodpovědět v následujícím článku.

Více..

Ložnicový nábytek dodá vaší místnosti vzhled, postel a matrace zase kvalitní spánek

Ložnice je místnost, kterou ne úplně každý má. Zařizovat si ji můžete teprve ve chvíli, kdy má váš byt tři a více místností. Nebudeme-li samozřejmě počítat kuchyň, záchod a koupelnu. Pokud bydlíte v malém bytě, musíte se smířit s tím, že máte pouze obývací a dětský pokoj. Teprve při větším bytě se můžete lépe rozkoukávat. Pojďme si pořídit skvělý nábytek určený právě pro tyto místnosti a uvidíte, jak se vám bude lépe usínat.

Více..

Koupelnové trendy jsou taktéž velmi důležité. Nepodceňujte tuto místnost!

Určitě to znáte, neustále se díváte na letáky nebo internet a hledáte nejnovější domácí trendy. Zastaralé interiéry nesplňují často čím dál tím větší nároky na krásu. To je jeden z hlavních důvodů, proč se každý pouští do rekonstrukcí. Kromě obývacího pokoje, kuchyně nebo ložnice byste se však měli dívat také na trendy v koupelnách. Koupelna je podobně jako každá jiná místnost velmi důležitá. Následujte nás.

Více..

Matrace 140×200 cm vám prodlouží spánek, a možná i život

Kvalitní spánek je základem pevného zdraví. Posílená psychika, odpočinutý organismus a ranní úsměv na tváři jsou totiž tím nejlepším vstupem do nového dne, jakým se může člověk povzbudit. Nejen malé děti, dospívající teenageři, ale i pracující dospělí či senioři mají nárok na pravidelný, ničím nerušený spánek s pěknými sny. Ten se dá podpořit nejen čerstvým vzduchem v ložnici, dobrou pohodou před usnutím, zdravým milostným životem, ale i pohodlným nábytkem. Pořízením pevné postele se správně nastavenými rošty a rámy, ale i matrace 140×200, 160×200 cm můžete jít zdravému a pokojnému spaní a relaxování naproti. Hodně napomůže i ideálně seřízené světlo u lampičky na nočním stolku plus úplné vystříhání se používání elektroniky, zapojování nabíječek či modemu k wi-fi v místnosti, ve které se chystáte ulehnout.

Více..

Jak vybrat televizi do bytu?

Výběr televize může složitou záležitostí a to nejen proto, že se nemůžete rozhodnout jakou nejlepší televizi v poměru cena/výkon si pořídit, ale v dnešní době je stále složitější se vyznat i v nabízených technologiích. Přitom každá z technologií obrazovek má své výhody i nevýhody, my vám je dnes představíme.
 

Více..