Archívy Leden 2016

Usnadněte si žehlení

Žehlení nepatří k činnostem, která by byla oblíbená, ale zato je to práce opakovaná a v domácnosti častá. Všichni chceme chodit do školy nebo do práce v čistém a vyžehleném oblečení, které nejen dobře vypadá, ale se v něm i dobře cítíme a proto i lépe pracujeme. Proto každá maličkost, která nám pomůže žehlit lépe a snadněji, se počítá. Představujeme šikovného pomocníka do domácnosti za pár korun, který žehlení výrazně usnadní.

Více..

Co uvařit na oslavu narozenin?

Oslava narozenin je v současné době jednou z mála příležitostí, kdy se sejde celá rodina. Důležité samozřejmě je, aby si oslavu nejvíce užil samotný oslavenec, ale po celý průběh této akce by mělo být připraveno příjemné prostředí pro všechny zúčastněné. A pokud plánujete oslavu, která bude probíhat přes oběd, měli byste připravit lahodné menu. Máme pro vás tip, jak menu nakombinovat.

Více..

Substráty na balkoně dobře vymrznou

Jistě se už těšíte na jaro, kdy se balkony zazelenají novými rostlinami a později obarví podle květů, které vám na nich rozkvetou. Aby vaši letní radost z pestrobarevné nádhery na balkonech nekazili škůdci v truhlících, můžete udělat jedno opatření, prakticky zdarma již nyní. Vyhnete se tak pozdějšímu používání chemických přípravků proti ponravám a broukům v zemině, které by decimovaly vaše květiny či zeleninu. Stačí využít současné počasí ve svůj prospěch.

Více..

Malá co do velikosti, velká co do důležitosti

Ano, řeč je o koupelnách. Možná si ani neuvědomujeme, jakou roli hrají v každodenním životě. Při stavbě nebo rekonstrukci domova se většina lidí zamýšlí nad tím, jak zařídit obývací místnosti domu a kuchyni. Koupelna si však zaslouží neméně pozornosti. Je to přece místnost, ve které trávíme čas sami se sebou. Těšíme se, až se ve vaně plné horké vody zahřejeme po celodenní zimní procházce, relaxujeme pod tekoucí vodou ve sprchových koutech. Proto by to měla být místnost, která je nám příjemná.

Více..