Archívy Duben 2015

Jak vybrat stavební firmu?

Řešíte nové bydlení? Tento krok patří k nejdůležitějším v životě, je proto nutné rozhodnout správně a dobře si rozmyslet své požadavky a představy. Rovněž je třeba vybrat správnou firmu, která vám pomůže vaše nové bydlení zrealizovat. Kvalitní stavební firma vám totiž ušetří nejen starosti, ale také čas a ve výsledku i finance.

Více..

Šikovný pomocník v zahradě a dílně

V každé domácnosti je třeba občas něco opravit, přitáhnout, natřít a šikovný kutil občas i něco vyrobí. Zda je to stoleček nebo polička pro manželku nebo dřevěná hračka pro děti. A při tom všem se bez nářadí neobejde. Jenže kde všechno nářadí v paneláku skladovat a kde s ním v paneláku všechny předměty vyrábět? A jaké nářadí je vlastně vhodné do bytovky pro občasné opravy a výrobu?

Více..

Kupujeme novou manželskou postel

Postel je důležitou součástí vybavení bytu a ne jen proto, proč se jmenuje „manželská“. Postel ve velké míře rozhoduje o tom, jak si v noci odpočineme, jak zregenerujeme své tělo a jak schopni budeme podávat pracovní výkony. Z toho vyplývá, že se nevyplatí na manželské posteli šetřit při zařizování bytu. Ale málokdo si uvědomuje, že i postel má svou životnost a když je stará, nemusí sloužit tak dobře, jak za nova. Proto jednou přijde čas, kdy je třeba postel vyměnit za novou.

Více..