Archívy Březen 2017

Co číst v paneláku? Vychutnejte si krásu tištěných novin

Panelákové bydlení je jako jakékoli jiné. Také se v panelákovém bytě můžete věnovat svým koníčkům včetně četby. Není nic hezčího, než si třeba v neděli po obědě dopřát chvíli s dobrou kávou i novinami. Podobné okamžiky intimity vám neposkytne počítač s jeho chladnou obrazovkou, ale jedině šustot papíru a vůně tiskařské barvy. Jak je to ale s budoucností novin?

Více..

Obývací pokoj stylově a levně

Jak nejlépe vhodně vybavit obývák s minimálními náklady a přitom elegantně a vkusně? Jednoduchý styl nebo designová lahůdka, všechno jde s trochou námahy a vytrvalosti vykouzlit i s velmi nízkým rozpočtem. Nezoufejte a čtěte, jak na to. Bydlet jde kvalitně i levně zároveň, pokud víte, co a jak hledat.

Více..

štěně

Štěkot v paneláku nemusí byť problém

Že v paneláku přibyl nový pejsek zjistíme velmi rychle. Často se ozývá po chodbě jeho štěkot. A jeho bezradný nový pán si s tím neumí poradit. Někdy si psa pořídí lidé, kteří nevědí, jak psa vychovávat, přestože by mohli používat i výcvikový obojek a příručku výchovy psa. Naučit se bydlet se psem nebývá jednoduché. Stačí znát jeho potřeby, mít dostatek času a znát správné postupy a pomůcky.

Více..