Archívy Říjen 2014

Rekonstrukce bytů a bytových jader

Pokud se zajímáte o rekonstrukce bytů a stavební dispozice, které dnešní bytová jádra a panelové domy poskytují, navštivte oficiální internetové stránky společnosti Rekonstrukce bytového jádra Praha. Naleznete na nich několik přehledných sekcí, přičemž jedna z nich se věnuje nejčastějším dotazům klientů. Dozvíte se tak například, co vše je nutné provést před samotným zahájením rekonstrukce. Ačkoliv e jedná o stránky konkrétní stavební firmy, informace uvedené na portálu jsou nezávislé a určeny pro kohokoliv, kdo hledá tavební firmu a chce i ji kvalitně ověřit.

Více..

Mokré čištění koberců od profesionálů

Skutečně kvalitní čištění koberců lze provést pouze za použití vhodných čisticích prostředků a profesionálního vybavení, Je důležité i uvědomit, že výsledek čištění tvoří nejen troje a chemie, ale především pracovníci, kteří se stroji pracují. Pro čištění koberců a čalounění mokrou cestou je vhodné využít firem specializovaných na tuto metodu čištění. Jedná e o technologicky poměrně náročnou činnost, kterou nezvládne každý.

Více..

Rekonstrukce bytů v Brně a okolí

Nevíte si rady, kterou společnost oslovit za účelem kompletní přestavby Vašeho bytu nebo domu? Pokud se Vaše nemovitost nachází v oblasti Jihomoravského kraje nebo Brna, je tu pro Vás stavební firma Rekonstrukce bytu Brno. Kromě využívání moderních technologií a svých profesionálních pracovníků se může společnost pochlubit také více než patnáctiletou zkušeností, během které stihla zrealizovat přestavbu bytu mnoha zákazníkům v celém Jihomoravském kraji.

Více..

I pejsek má chuť na pamlsky

Někteří lidé si občas postěžují, že z různých důvodů musejí žít v paneláku a že to nepovažují za nejlepší řešení. Ovšem i život psa v panelovém bytě není vždy procházkou růžovým sadem. A tak jako si my lidé občas snažíme zpříjemnit život, tak bychom neměli zapomínat zpříjemnit čas od času život i našim čtyřnohým přátelům.

Více..

Investice do panelákového bytu: Levné bydlení se vyplatí

Současné ceny bytů bydlení v paneláku ještě více zatraktivnily. Zatímco v novostavbě vás třeba garsonka v Praze vyjde na více než dva miliony, stejně velký byt v paneláku na sídlišti pořídíte třeba o čtvrtinu levněji. A ušetřit takových pět set tisíc, to už se přece vyplatí. Jaké výhody má pořízení bytu na sídlišti? Jak ušetříte, když si panelákový byt pořizujete a na co byste si měli dát pozor?

Více..