Archívy Prosinec 2020

Infrasaunu lze nainstalovat i do bytu

Rádi odpočíváte a vyhledáváte relax a zdraví? Pak se zaměřte na infrasauny. Ta se dá pořídit i do větších bytů. Pokud si myslíte, že je zapotřebí vlastnit rodinný dům, mýlíte se. Infrasauny se prodávají různé. To platí i o velikosti. Snadno si tak můžete infrasaunu pořídit a následně nainstalovat i v bytě. Povíme vám, v čem spočívají hlavní výhody infrasauny. Poté sami vyhodnotíte, že se bez ní defakto neobejdete. Nemusíte mít obavy z toho, že vás infrasauny připraví o veškeré úspory. Kvalitní a menší infrasauny pořídíte za pár tisíc korun.

Více..

Skleněné dveře jsou hitem poslední doby

Stále přemýšlíte nad tím, jak vylepšit interiér svého bytu, ale žádné nápady prozatím nemáte? Za to však máte pocit, že jste vyzkoušeli opravdu vše? Co se takhle zaměřit na skleněné dveře. Ty jsou v poslední době obrovským trendem. V následujících odstavcích vám o nich povíme bližší informace. Rozhodně se nemáte čeho bát, nejedná se totiž o klasické sklo, které se rozbije ve chvíli, kdy skleněné dveře namontujete. Pojďme se na tento designový prvek podívat blíže.
 

Více..

Vánoční dekorace aneb ozdobte svůj interiér

Za chvíli na naše dveře zaklepou Vánoce. Je tedy nejvyšší čas začít připravovat interiér na tyto překrásné svátky. Pokud jste doposud svůj byt nebo rodinný dům příliš nezdobili, zkuste v letošním roce udělat výjimku. Uvidíte, že se vám zdobení interiéru bude bezpochyby líbit. Kromě toho vám to nezabere mnoho času. Jestliže se na tuto činnost pustí celá rodina, během jednoho dne máte vše hotové. Následně si budete moct dopřát tradiční vánoční nápoj jako odměnu.

Více..