Archívy Leden 2019

Vše o zero waste

Zero waste. Nic vám to neříká? V tomto článku se dozvíte více!

Trend, či životní styl, který v posledních letech zažívá veliký vzestup. Zero waste, v překladu nulový odpad se snaží recyklovat, omezovat a v poslední řadě ani žádný odpad nevytvářet. Je to v této konzumní době vůbec možné? Představte si, že ano! Jak to někdo dokáže, a jak se můžete zapojit i vy?

Více..

Postele pro romantiky a nespavce, nový trend pro rok 2019

Romantici to mají často velmi obtížné, když dojde na zařizování ložnice. Ložnice by měla být útočištěm před vnějším světem, jenže kromě romantických textilií často narážejí zakázníci v nabídce spíše na moderní či minimalistické kusy nábytku. Naše romantické sny se od dětství odvíjejí z pohádek a je známo, že správná princezna spí v posteli s nebesy. Rok 2019 přeje v designu nábytku právě romantice, takže si nebudeme muset připadat dětinsky, když se budeme po posteli s nebesy v obchodech s nábytkem ptát. Než ale do takové postele investujeme, potřebujeme zvážit několik detailů.

Více..

Balkónový nábytek v zimě

Balkon na bytovce je pro mnoho lidí jediný způsob, jak trávit trochu času venku, mimo čtyřech zdí. Nejčastěji jsou místem, kde jsou pěstovány květy a u těch rozhleděnějších i zeleniny pro vlastní spotřebu. Balkon je také místem oddechového posezení. Nábytek využíván pro tyto chvíle vyžaduje naši péči zejména v zimě.

Více..