Archívy Červenec 2017

Seznamte se s pojištěním bydlení Bezpečný domov 2. generace

Důkaz, že i pojištění bydlení se může dále rozvíjet, a to dokonce ve prospěch klientů, přináší pojišťovna Ergo. Nedávno uvedla na trh pojištění Bezpečný domov 2. generace. S radostí a vlastně i s velkou úlevou ho vítají majitelé domů, bytů, kanceláří i ordinací a hlavně chataři. Má hned několik předností a významně snižuje riziko podpojištění.

Více..

Balkonová rajčata už dozrávají

Slunečné a teplé léto přináší své ovoce i těm, jenž na balkonech svých bytů vyměnili neužitečnou krásu květin za přínos pro svou kuchyni. Pěstování zeleniny na balkónech se rozšiřuje stále více a právě v tomto období se zelené truhlíky začínají přibarvovat do červena. Dozrávají první balkónová rajčata.

Více..

Okrasnou nebo užitkovou zahrádku?

Plánujete změnit svůj životní styl a opustit čtyři betonové stěny svého bytu? Nejste vodní typ a koupání v jezeře nebo aquaparku vás neláká? Cyklistika není pro vás a ani běhat po sídlišti netoužíte? Všechny knihy jste již přečetli a křížovkami zabíjet čas nechcete? V televizi si neumíte najít pořádný program a sportovní divák také nejste? Pak jste zřejmě takový typ člověka, který si koupí malý pozemek, na kterém založí a provozuje zahrádku, postaví malou chatku a každý pátek se těší, jak se dostane do malého kousku čisté přírody. Ale jakou zahrádku vytvořit? Okrasnou nebo užitkovou?

Více..

Produkty pro inkontinentní ženy

Jsou věci, o kterých se nemluví. Podle některých lidí. A jsou věci, o kterých mluvit třeba. Podle nás. Protože pokud o svých problémech nemluvíme, trápíme se sami, užírají nás zevnitř a možná ani netušíme, že řešení našich starostí je jednoduché a rychlé, že to vlastně vůbec není problém a že je to zcela běžné. A i odstranění problému je rychlé, když ho nezatajujeme. Ani před sebou.

Více..

Havarijní pojištění

Už máte letošní dovolenou naplánovanou? A patříte k těm, kteří poletí k moři nebo k těm, kteří si i cestu na dovolenou užijí a pojedou svým autem? Oba způsoby mají své výhody i nevýhody. Při letecké přepravě poznáme jen místo pobytu, při dopravě autem poznáme mnohem větší kus země i lidi v ní. Avšak ne všechny zážitky mohou být jen pozitivní.

Více..