Archívy Únor 2022

Jak se zbavit suchého vzduchu v bytě

Každým rokem v zimním období trpí mnoho domácností suchým vzduchem. Tento problém se ovšem týká z větší částí lidí, kteří bydlí v panelákových bytech. Pokud klesne vlhkost vzduchu pod 40 procent, pak je problém na světě. Je potřeba uvést, že by se tento problém měl začít okamžitě řešit, protože v opačném případě hrozí nemalé množství zdravotních problémů. Jedním z problémů je i nespavost. Je-li v bytě suchý vzduch, s největší pravděpodobností budete mít problémy se spánkem, což je pochopitelné. Jak tento problém začít řešit? Nemusíte se ničeho bát.

Více..

Jaké věci by neměly chybět v žádné domácnosti

Ať už zařizujete své bydlení v jakémkoliv stylu, existuje seznam věcí, které by neměly v žádném případě chybět u nikoho z vás. Jinými slovy by se tyto věci měly nacházet v každé domácnosti. Nezáleží teď vůbec na tom, zda bydlíte v rodinném domě nebo bytě. Jste zvědaví, jaké věci by u vás neměly chybět? Přemýšlíte nad těmito věcmi, ale žádná vás doposud nenapadá? Pokud je vaše odpověď ne, pak vám v následujících odstavcích představíme v krátkosti jednotlivé věci, na které by nikdo neměl zapomínat. Pojďme se na to společně podívat.

Více..

Jak na interiér v zimním období

Zimní období je v plném proudu a vy se nejspíš častěji nacházíte ve svých bytech, protože nechcete čelit nízkým venkovním teplotám. Je to pochopitelné, zvlášť ve chvíli, kdy nemáte rádi zimní období, jako takové. Proč si ale nedopřát v interiéru pár změn, když se to přímo nabízí? Každé roční období má něco do sebe, co se týče interiéru. Víte, jak by měl vypadat interiér zimního období? Že ne? Pak vás právě s touto problematikou velice rádi seznámíme. Udělejte během dlouhých dnů pár změn a uvidíte, jak váš interiér prokoukne. Přitom nemusíte investovat vysoké částky.

Více..