Archívy Březen 2020

Feng shui usnadňuje dětem a rodičům život

Vnést do své domácnosti feng shui je jistě lákadlem pro mnoho obyvatel České republiky. Jak jistě sami dobře víte, tipů není v téhle oblasti nikdy dost, a tak je potřeba se zaměřit na všechny, o kterých se dozvíme. V tomhle článku se ovšem podíváme konkrétně na dětský pokoj. Právě ten by měl být vybaven podle feng shui jako první, a to z mnoha důvodu. Jedním z nich je pozitivní myšlení děti a podpora k učení ve školství. Samozřejmě i další místnosti jsou velice důležité, jako například ložnice.

Více..

Snižte své náklady a zvyšte životnost ledničky

Snížit spotřebu chladničky není žádný problém, pokud se budete držet několika pravidel. Kromě toho můžete docílit i delší životnosti samotného spotřebiče. I na tento proces existují určité tipy, které vám mohou pomoct. Vaším hlavním úkolem je zbavit se zbytečných zlozvyků, které mají negativní vliv nejenom na chladničku, ale i vaši peněženku. Budete-li otevírat chladničku pořád dokola, náklady na provoz se automaticky budou zvyšovat.

Více..

Byt je velká investice – co si pohlídat

Po vlastním bydlení touží každý, co si budeme povídat. Jakmile nastává období, kdy je člověk přesvědčen o tom, že by si rád pořídil vlastní byt, musí se držet při zemi. V opačném případě vás tento krok může stát nemalé finanční prostředky, o které byste mohli přijít. Vždy tedy dodržujte jistá pravidla, o kterých si povíme více informací v následujících odstavcích.

Více..