Archívy Duben 2019

Relaxační koutek ožíví váš byt

Odpočinek je pro organismus jednou ze základních věcí. Každý si musí odpočinout. Relaxaci nemusíte vykonávat pouze v podobě spánku. Můžete si vytvořit vlastní relaxační koutek doma. Tento koutek se může nacházet například ve volném pokoji nebo může být součást jiné místnosti například ložnice. Pokud se už vaše děti odstěhovaly a zbyl vám jeden pokoj a nevíte co s ním, je to ta nejvhodnější příležitost. Vytvořte si odpočinkovou místnost. Jestliže je váš byt menší a nemůžete si dovolit zabrat celou místnost, vytvořte relaxační koutek v ložnici či v obývacím pokoji. Nakonec se nabízí ještě jedna možnost, a to odpočinková část bytu na balkóně.

Více..

Jak vybrat pohovku do bytu

Chcete si dokonale zařídit obývací pokoj v bytě? Nesmíte zapomenout na pohovku. Pohovka je jedna z nejdůležitějších částí obývacího pokoje. Není den, aniž byste se na ni neposadili. V obývacím pokoji se schází všichni členové rodiny, proto musí být vaše pohovka především pevná a pohodlná. Musíte se rozhodnout, na co budete pohovku nejčastěji používat. Necháváte často u sebe doma někoho přespat? Nebo máte menší byt a spíte na pohovce vy? V tomto případě musíte vybrat rozkládací pohovku. Zároveň se do vašeho obývacího pokoje musí vlézt. Jakou pohovku tedy vybrat?

Více..

Malý háj na Praze 10: Velký ráj pro milovníky aktivní relaxace

Mimopražští si v souvislosti s bydlením v Praze představí centrum a v něm ulice plné lidí a aut. A zeleň? Ta snad v metropoli ani není… Podobné představy jsou samozřejmě úplně mimo, Praha je hlavním městem se vším všudy – a přirozeně nechybí ani lokality, které jsou charakteristické úplně jinou atmosférou. Ačkoliv jsou od rušného centra vzdušnou čarou poměrně blízko, rezidentům nabízí klid a pohodu. K takovým místům patří i bytový projekt Malý Háj mezi Štěrboholy a Dolními Měcholupy.

Více..