Archívy Listopad 2014

Bydlení u přehrady

Bydlet blízko u vody, procházet se a sledovat hladinu i život kolem ní, to nemusí být jenom sen o pokojném stáří. Abyste bydleli v příjemném prostředí nemusíte čekat až do důchodu. Můžete mít dobré zaměstnaní, pracovat v Praze a přitom s rodinou si užívat klidu v dobré lokalitě. Se všemi výhodami obou příležitostí.

Více..

Rodinný dům vmáčknutý do paneláku? Je to možné!

Stěhujete se z rodinného domu do panelákového bytu? Ačkoli vám tato představa může připadat nesmyslná, protože v rodinném domě máte mnohem více prostoru a většinou navrch i zahrádku, i taková událost se může v životě člověka přihodit. Se stěhováním se můžete vypořádat se ctí a ani stísněnější prostor se pro vás nemusí stát problémem. Panelákový byt tak dokonce může vzdáleně připomínat rodinný dům.

Více..

Proč zalamovací sprchové dveře

Při rekonstrukci bytu v paneláku nejčastěji projde největší změnou kuchyně nebo koupelna. A často se změní i plocha jedné místnosti na úkor druhé. Ušetřit místo v koupelně vám ale pomůže i výměna rozměrné plechové vany za moderní sprchový kout, který vybavíte zalamovacími dveřmi. Tento moderní prvek hygieny tak ušetří pro vás peníze za vodu i prostor pro kuchyni a nemusíte se tak ani v koupeně ani v kuchyni uskromňovat.

Více..

Jak vyřešit svou bytovou otázku

Odpověď na otázku z nadpisu patří mezi tři největší rozhodnutí vašeho života. Pokud jste již našli partnera na celý život a získali práci, která vás nejen živí, ale i baví, tak rozhodnout se, kde budete žít se svou rodinou, je dalším stěžejním úkolem. Jaké jsou vaše možnosti, pokud toužíte po bydlení a životu v Praze?

Více..